Cosmo'nun Haftalık 'Internet Girlfriend' Listesi

Yeni hafta yeni liste! Bu haftanın kalpleri kazananları karşınızda!

YAZAR: Cosmo Ekibi
Cosmo Internet Girlfriend.jpg
Kolaj: Duru Keskingöz

Cosmo’da listeler tükenmez, özellikle de konumuz iyi ve güzelleri sıralamak olunca! Bu hafta radarımıza girmiş, hem gözümüze hem de gönlümüze hitap eden yıldızları sizin için derledik. Lafı fazla uzatmayalım ve doğruca listeye geçelim, bakalım girl crush’larınız listemizde kaçıncı sırada?

 1. Serenay Sarıkaya: Her yaptığıyla ikonik olan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz hafta uzun saçlarına veda edip kahküllü ve katlı yeni saç kesimiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu, sonbaharla gelen romantik kahkül hevesimize evrenden bir onaylamadır bizce.

View post on Instagram
 

2. Pınar Deniz: L'Oréal Paris iş birliğinde Moda Haftasında podyumda boy gösteren Pınar Deniz, bu hafta Paris’ten paylaştığı fotoğraflarla, her zamanki gibi büyüleyici. Etkisinden çıkamadık!

View post on Instagram
 

3. Jung So-Min: Başrolünü oynadığı, Netflix’in yeni dizisi Love Next Door 52 ülkede Top 10 listesine girerek büyük bir başarıya imza atıyor. Jung So-Min bu tatlı romantik komedide, sempatikliği ve güzelliğiyle izleyicilerin kalbini çalıyor. Ona hayran kalmamak mümkün değil!

View post on Instagram
 

4. LISA: Bu hafta yeni çıkardığı Moonlit Floor şarkısıyla 2000'lerin klasiği Kiss Me parçasına hoş bir gönderme yapıyor. Vokal yeteneği ve şarkının akılda kalıcı ritmiyle, bu hitin önümüzdeki günlerde dillerden düşmeyeceği kesin!

View post on Instagram
 

5. Selena Gomez: Mental sağlığa verdiği destekle bilinen ünlü yıldız, markası Rare Beauty ile Sephora iş birliği yaparak 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü'nde tüm gelirlerini Rare Impact Fund’a bağışladı. Ayrıca  Only Murders in the Buildingin 4. sezonu yayınlanmaya devam ederken gözlerimiz zaten üzerindeydi. Bu anlamlı projeyle, hassasiyeti ve duyarlılığıyla bir kez daha gönüllerimizi kazanıyor!

View post on Instagram
 

 İşte, haftanın dikkat çeken isimlerinden favorilerimiz. Favoriniz listede yoksa üzülmeyin, tüyo kabul ediyoruz. Kağıda yazıp ya da @cosmopolitanturkiye üzerinden bize küçük bir mesaj atıp bu hafta kalbinizi hangi ünlünün, tanınmış kişinin ya da kurgu karakterin çaldığını söyleyin! Listemizi önümüzdeki hafta birlikte oluşturalım.

disco_C.png
Cosmo Ekibi
Ekip
Cosmo'nun kolektif düşünceleri ve fikirleri burada. Beraber yazdık diyelim :)