Ne Alsam Bilemiyorum: Baby Shower

Çoğunluğun biberonu kapıp geldiği o partide pişti olmak istemezsiniz değil mi? Havalı teyze olmaya bebek doğmadan başlayabilirsiniz.

YAZAR: Ayça Eriş
Baby Shower
Getty

Daha sevgililere ne hediye alınacağını tam olarak öğrenemeden, üstelik belki anne bile değilken kendinizi bebek alışverişinde bulduysanız ve kafanız karışıksa, merak etmeyin, biz de bu yollardan geçtik. Bu özel günlerde, bebek ve hediye denilince herkesin eli ilk biberona doğru gitse de, partide üst üste açılan aynı biberonu görmek çok da eğlenceli olmayabilir.

Baby Shower’lar için hediye düşünürken, yalnızca bebek için değil, aynı zamanda anne adayı için de düşünceli ve kullanışlı hediyeler seçmek büyük önem taşıyor. Bu nedenle, piştileri engellemek ve anneyle bebişe farklı bir hava getirmek için yaratıcı, eğlenceli ve "Keşke büyüğü olsa" diyeceğiniz farklı türde hediyelere sizin için baktık. İşte önerilerimiz:

Bebeğe Özel Hediyeler

Bebeklerin sevimli kıyafetleri ve ilgi çekici oyuncakları, her zaman popüler seçeneklerdir. Ancak, özgün ve kişiselleştirilmiş hediyeler, bu özel günü daha da anlamlı kılabilir

DEUX LAPINS - Kısa Paçalı Müslin Bebek Tulum - Iconique Lapin 

VANS - Yacht Club Old Skool

H&M Baby - Bebek Kazak ve Pantolon Takımı

Carter's Türkiye - Bebek Çorap Seti

Melissa & Doug (D&R) - Ahşap Bebek Oyuncakları 

pexels-kampus-7802469.jpg
Kampus Production / Pexels

Anne Adayının Doğum Öncesi Stresini Azaltmaya ve Ona Moral Vermeye Yönelik Hediyeler

Anne adayını destekleyen ve doğum öncesi stresini azaltan hediyeler, onun bu süreci daha rahat ve keyifli geçirmesine yardımcı olabilir. Spa setleri, aromaterapi ürünleri ve bakım yağları, anne adayını şımartmak için ideal, mutlu etmek için mükemmel seçenekler. 

L'Occitane Türkiye - Relaxing Lavender Spa Set 

Bath & Body Works Türkiye - Stress Relief Aromatherapy Set 

Nuxe Türkiye - Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ 

Yves Rocher Türkiye - Organik Anne Bakım Yağı 
 

Pratik Hediyeler

Bebek bakım ürünleri, biberonlar, diş kaşıyıcılar ve bebek kitapları gibi pratik hediyeler, hem bebek hem de anne için günlük yaşamı kolaylaştıracak önemli gereçler. Bu tür hediyeler, işlevsellikleri ve kullanışlılıkları ile her zaman tercih ediliyor. 

Mustela Türkiye - Bebek Bakım Seti 

Philips Avent Türkiye - Natural Baby Bottle 

Mamajoo - Anti-Kolik Biberon 

Sophie la Girafe - Zürafa Diş Kaşıyıcı

We're Going on a Bear Hunt: Let's Discover Baby Animals 

PHOTO-2024-07-11-17-24-35.jpg
Ayça Eriş
Deneyim Editörü
15 senedir reklam sektöründe çalışıyorum. Çeşitli dergilere yazılar yazıyorum. Köpeğimle birlikte yaşıyorum. Enerjimi spordan alıyorum. Güneş kremsiz dışarı çıkmam.