Cosmo Takipte!

Markalardan güncel haberler.

YAZAR: Cosmo Ekibi
AlexSecret, Getty Images.jpeg
AlexSecret, Getty Images

Markaları takip ediyor ve en güncel haberleri bu sayfada paylaşıyoruz!

Enplus Masters Kadınlar Serisi Finali Ankara’da Gerçekleşti 

Enplus ile Türkiye Tenis Federasyonu’nun kadın tenisini güçlendirmek adına gerçekleştirdiği Enplus Masters Kadınlar Serisi’nin finalleri 15 Ekim 2024 Salı günü Türkiye Tenis Federasyonu Ankara Tenis Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti.
Enplus Masters Kadınlar Serisi; Haziran ayından bu yana, Türkiye Tenis Federasyonu’nun Ankara, İstanbul ve İzmir merkezlerinde, 300’e yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen final karşılaşmaları sonrasında dereceye giren sporculara toplam 250 bin TL’lik ödül verildi.

Binance Teknolojide Kadın Akademisi 150 Mezun Daha Verdi

Binance TR ve Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) işbirliğiyle hayata geçen Binance Teknolojide Kadın Akademisi yeni dönem eğitimlerini tamamladı. Kripto, blockchain, siber güvenlik, Web 3.0 gibi konulara kadınların katılımını güçlendirmeyi, finansal okuryazarlığı artırmayı ve genç kadınların teknoloji sektörünün liderleri olmalarını sağlamayı hedefleyen projenin 4. döneminde 150 kadın daha mezun oldu. Yeni dönem eğitim için kayıtların devam ettiği proje kapsamında, 5 yılda 5 bin kadına eğitim verilmesi hedefleniyor.

Colin’s Jeans Fest’in Global Moda Rüzgarı Dijital Deneyimle Esmeye Devam Ediyor

Dünyanın farklı ülkelerinde eş zamanlı olarak düzenlenen Colin’s Jeans Fest, bu yıl 13. kez modaseverlerle buluştu. 2011’de Türkiye’de başlayan ve kısa sürede global bir alışveriş festivali haline gelen kampanyanın kutlama partisi, bu yıl Türkiye’nin ilk tam kapsamlı Dijital Deneyim Müzesi'nde gerçekleştirildi. Moda ve dijital sanatın kesiştiği bu etkinlik ile Colin’s davetlilere benzersiz bir deneyim sundu.

Barilla ve BigChefs Dünya Makarna Günü’ne Özel Bir Araya Geldi

1877’den bu yana, kalabalık ve keyifli İtalyan sofralarından aldığı ilhamla Barilla, yemeğin birleştirici gücünü lezzetli makarnalarıyla dünyanın dört bir yanında temsil ediyor. İyiliği odağına alarak ürettiği makarnalarıyla dünyanın ve Türkiye’nin en çok sevilen, lider markaları arasında bulunan Barilla, Dünya Makarna Günü’nü bu yıl Türkiye’nin tüm gün hizmet veren en yaygın zincir restoranı BigChefs’le yaptığı iş birliğiyle kutluyor. Dünya Makarna Günü’nün içerisinde bulunduğu ekim ayı boyunca, Barilla’nın en özel makarna reçeteleri ve BigChefs’in mutfak ekibinin yaratıcılığı ile hazırlanan menüyü, BigChefs şubelerinde bulabilirsiniz.

NIVEA Türkiye, Işıltılı Bir Etkinlik Gerçekleştirdi

NIVEA Türkiye, Akaretler’de düzenlediği özel etkinlikle yenilikçi ürünlerini ve cilt bakımındaki inovatif yaklaşımını gözler önüne serdi. Ünlü isim Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, makyaj sanatçıları Fezi Altun ve Seçkin Sunguç, sağlıklı ve ışıltılı bir cildin makyajın kalıcılığı üzerindeki etkilerini anlattı. Dermatolog Seçil Demirci Thiamidol içeriğinin leke karşıtı özelliklerini detaylandırırken, Beslenme Uzmanı Nazlı Yüksel Dönmez şekerin sebep olduğu kırışıklardan bahsederek daha sıkı ve sağlıklı bir cilt için uygulanabilecek pratik öneriler sundu. Davetliler, Skin Lab’ın özel deneyim alanlarında cilt analizlerini yaptırarak kendileri için uygun olan NIVEA ürünlerini keşfetti.

disco_C.png
Cosmo Ekibi
Ekip
Cosmo'nun kolektif düşünceleri ve fikirleri burada. Beraber yazdık diyelim :)