Kısa Şortlar ve Savaşlar: Gladyatör 2 Geliyor!

Kasım’da vizyona girecek ama ilk fotoğraf kareleri düşünce bile herkesin yüreği yerinden hopladı.

YAZAR: Melis Karaca
Gladyatör.jpg
Getty Images/Dilara Olgun

Gladyatör 2, bazıları için efsanevi bir devam filmi olarak, diğerleri içinse görsel bir şölen olarak kabul ediliyor. Film, gişe filmlerinin sembol isimlerinden Ridley Scott’un yönetmenliğinde Kasım 2024’te vizyona girecek. Russel Crowe’u Maximus, Joaquin Phoenix’i Commodus olarak izlediğimiz efsane filmin devamında bu kez Denzel Washington, Pedro Pascal, Paul Mescal, Connie Nielsen ve Joseph Quinn’i izleyeceğiz.

Watch on YouTube

Filmin ilk fotoğraflarının sosyal medyayı ne kadar kasıp kavurduğuna gelmeden önce bu devam filminde ne izleyeceğimize bir bakalım. Vanity Fair’in aktardığına göre Gladyatör’de Lucilla olarak izlediğimiz Connie Nielsen yine kadroda. Lucilla’nın oğlu olarak göreceğimiz Paul Mescal’ın karakteri, annesinin giderek yozlaşan Roma’ya dair duyduğu endişeler nedeniyle Kuzey Afrika kıtasındaki Numidia’ya gönderiliyor. Memleketinden uzaktaki bu karakterin Roma’ya dönüşü ise Pedro Pascal’ın canlandıracağı General Marcus Acacius liderliğindeki Roma ordusunun Numidia işgaliyle başlıyor. Denzel Washington ise gladyatörleri spor için arenaya süren zengin bir silah tüccarını canlandırıyor.

Pascal ve Mescal’dan Neler Beklenir Neler!

Gladyatör sevenler umarız heyecanlanmıştır. Şimdi gelelim ilk fotoğrafların yarattığı rüzgâra. Temmuz başında paylaşılan ilk fotoğrafta Pedro Pascal ve Paul Mescal’ı arenada savaşırken görüyoruz. Öncelikle Game of Thrones sevenler çok iyi bilir ki, Pedro’nun savaş sahnelerinde nefesler tutulur ve korkunç sonlar yaşanabilir! Pedro Pascal, Narcos’tan Last of Us’a canlandırdığı aksiyon karakterlerinin karşılığını kırmızı halılarda muhteşem saç ve kombinleri ve sevimli hareketleriyle verdiği için, arenada ne yaşanırsa yaşansın galada kalpleri ısıtacağını biliyoruz! Gelelim Normal People’ın iletişim sorunlusu, After Sun’ın Fethiye babası, All of Us Strangers’ta ise Andrew Scott ile ağlatan Paul Mescal’a. Öncelikle erkeklerde kısa şortu kendisine bu kadar yakıştıran birinin gladyatör olarak da iyi görüneceğine eminiz. Savaş sahneleri de kariyerinde bir ilk olacağı için hepimiz çok heyecanlıyız!

Gladyatör 2’yi Kasım’da daha çok konuşacağımız kesin, şimdilik ilk fotoğraflara bakarak görsel şölen yaşayacağımızı düşünebiliriz.
 

melis karaca
Melis Karaca
Cosmopolitan Konular Editörü
Elif Melis Karaca gazetecilik kariyerine T24’te dış haberler editörü olarak başladı. T24’teki tecrübelerinin ardından Columbia Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu’nda yüksek lisansını tamamladı. Gündemi her yönüyle yakından takip etmeyi, dünyadaki her gelişmeye insan hikâyeleri gözüyle bakmayı seviyor.
Devamını okumak için tıklayın